top of page

Normes del servei de reutilització

Actualizado: 25 oct 2018

Tota la informació que necessites


NORMES PER A PARTICIPAR DE LA REUTILITZACIÓ DE LLIBRES

Participar de la reutilització de llibres suposa estalviar uns costos a les famílies, però també una responsabilitat quan al bon ús d’aquests, ja que el mateix material serà utilitzat els anys següents per uns altres alumnes

  1. A l’inici de curs, amb cada llibre, cada alumne/a rebrà unes tapes no-adhesives de plàstic i una etiqueta. Seran les famílies qui folraran el llibre amb aquest material i posaran l’etiqueta al folre; i serà el propi nin qui escriurà el seu nom a l’etiqueta.

  2. En acabar el curs escolar els llibres s’entregaran al tutor/-a. En cas de pèrdua o mal ús d’aquest material les famílies es comprometen a reposar-los. No fer-ho suposa quedar exclosos del programa de reutilització de forma permanent.

  3. Correspon única i exclusivament a la Comissió de Reutilització jutjar si se n’ha fet bon ús d’aquest material. Per a tal cosa, en entregar el llibre hi haurà al registre pertinent una anotació sobre l’estat del llibre.

  4. En aquests llibres NO ES POT:

-Escriure cap nom fora de l’etiqueta donada a l’inici de curs.

-Ratllar les pàgines.

- Fer-hi subratllats.

- Doblegar, tallar o esqueixar cap de les seves pàgines.

- Fer-hi anotacions. Si cal anotar els exercicis per fer els deures es farà a l’agenda de l’alumne, NO al llibre. Les respostes als exercicis es faran al quadern, MAI al llibre; el professor indicarà als alumnes si han de copiar o no la pregunta al quadern.








30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page